U tijeku primanje prijava za 7. Slatinski obrtnički sajam

  Novosti         12.04.2022.
U tijeku primanje prijava za 7. Slatinski obrtnički sajam

Udruženje obrtnika Slatina i Turistička zajednica Grada Slatine u nedjelju, 8. svibnja 2022., u Parku 136. slatinske brigade organiziraju 7. Obrtničko-gospodarski sajam.Nakon izazovnog pandemijskog razdoblja, sajam se na velika vrata vraća u Slatinu s ciljem predstavljanja obrtnika i drugih gospodarskih subjekata posjetiteljima i potencijalnim poslovnim partnerima.  Prezentacije obrtnika i obrtničkih zanimanja, nagradne igre, dječje radionice, demonstracija starih zanata, promocija obrtničkih zanimanja za učenike i brojne degustacije proizvoda te bogat zabavni program, samo su neke od predviđenih aktivnosti. Pozivamo sve obrtnike i poduzetnike da nam se pridruže i svojim nastupom uveličaju ovu manifestaciju prodajnog karaktera – istaknuo je direktor TZG Slatine Jurica Bosak.

Prijaviti se možete elektroničkom poštom na adresu uo.slatina@hok.hr, zaključno sa 29. 4. 2022. godine. Broj izlagačkih mjesta je ograničen, a sve detalje možete saznati od tajnice Udruženja putem telefona 551-123.

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.