Stručno predavanje za prijevoznike

  Novosti         24.10.2011.

Hrvatska obrtnička komora, u suradnji s Obrtničkom komorom Virovitičko-podravske županije i Udruženjem obrtnika Slatine, organizira stručno predavanje za prijevoznike na temu Kalkulacija cijene prijevoza tereta u javnom cestovnom prometu“.

Predavanje će se održati 29. listopada (subota) 2011. u prostorijama Udruženja obrtnika u Slatini, Ante Kovačića 1, s početkom u 14,00 sati. Stručni predavač bit će član Ceha prijevoznika Hrvatske obrtničke komore i predsjednik Ceha prijevoznika Obrtničke komore Istarske županije Mario Crnković, dipl. ing. prometnih znanosti. Pozivaju se svi vlasnici obrta koji se bave cestovnim prijevozom tereta da dođu na predavanje koje će im donijeti korisne spoznaje za daljnje poslovanjuje i koje je za njih potpuno besplatno budući da troškove snose HOK, POK i UO Slatina.

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.