Stručno predavanje o HCCP-u

  Novosti         03.03.2008.
Na inicijativu Ceha ugostiteljskog obrta dogovoreno je stručno predavanje o HCCP-u, sustavnom provođenju higijenskih mjera sukladno Zakonu o hrani, za ugostitelje i druge obrtnike koji posluju s hranom. Predavanje će se obaviti za obrtnike s područja Orahovice i Slatine 17. ožujka 2008. u Slatini, a za one s područja Pitomače i Virovitice 18. ožujka 2008. u Virovitici. Stručni predavač će biti Biljana Frajhaut, dipl. ing. prehrambene tehnologije iz Slatine, a o detaljima se sve informacije mogu dobiti u matičnim Udruženjima obrtnika.
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.