Prirodna kuća izvrsnosti

  Novosti         22.03.2012.
Prirodna kuća izvrsnosti

Na ovogodišnjem sajmu Agro Arca 2012 koji se održava od 4. - 6. svibnja u Slatini predstavit će se i inovativni projekt „Prirodna kuća izvrsnosti" sa nekoliko stotina najboljih recepata sa ljekovitim biljem - juhe, gotova jela kruh, sladoledi, sirupi, variva...

Po prvi put u svijetu, po prvi put u Hrvatskoj, jedan od najnagrađivanijih Hrvatskih inovatora Rade Nekić objavljuje i demonstrira vlastitu spoznaju i primijenjenu tehniku Kreativna imaginacija i vizualizacija u carstvu svih mogućnosti primijenjena u poljoprivredi.

Ova tehnika nam omogućava čiste prirodne (ne eko nego još bolje) proizvode na našem stolu a prirodi garantira uzgoj bez prskanja, bez štetnih kemikalija.

Nova ulja od ruža, ljubičica, lovora, geranija.. Riječ je o jednim od najboljih ulja u svijetu, a potvrda tomu su i nagrade osvojene na svjetskom sajmu maslinovog ulja i prerađevina u Splitu gdje su u konkurenciji od 1000 izložaka 2011. godine osvojili zlato za maslinovo ulje i bili su proglašeni šampionima ulja za njegu tijela i prerađevina od maslina.  

Svake godine novinari Europske Unije imaju priliku glasati za najbolje suvenire koji se nude gostima, a ovi proizvodi ušli su među prva tri.

Više informacija možete vidjeti na http://www.agro-arca.com.hr/ i www.inovatorstvo.com

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.