Priopćenje Sekcija računovođa

  Novosti         02.06.2022.
Priopćenje Sekcija računovođa

Slijedom posljednjih događaja i napisa u vezi mogućih nezakonitih radnji, u kojem kontekstu se spominje i sudjelovanje jednog virovitičkog obrtničkog knjigovodstvenog servisa, Sekcija računovođa koja djeluje pri Udruženju obrtnika Virovitica izdala je slijedeće P R I O P Ć E N J E:

 Knjigovodstveni servisi obavljaju stručne poslove vezane za računovodstvene, knjigovodstvene, financijske, statističke  i druge brojčane podatke i brinu o poslovanju gotovinom koji proizlazi iz poslovnih odnosa. Oni pomažu obrtnicima i poduzetnicima da posluju u skladu s pozitivnim propisima te je ova Sekcija u tom smislu uvijek promovirala svoje članstvo i navedene poslove kao izuzetno bitne za poduzetničko poslovanje. Stoga se u ime svih članica i članova ove Sekcije ograđujemo od onih mogućih ponašanja koji bi bili nezakoniti i suprotni dobrim poslovnim običajima bilo kojeg našeg člana.

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.