Podjela pomoćničkih svjedodžbi i nagrada najboljim majstorima i učenicima

  Novosti         12.07.2010.
Podjela pomoćničkih svjedodžbi i nagrada najboljim majstorima i učenicima

            U prostorijama Udruženja obrtnika Virovitica danas su podijeljene pomoćničke svjedodžbe učenicima završnih razreda Industrijsko-obrtničke i Strukovne škole iz Virovitice, a protekli tjedan to je učinjeno i u Orahovici, Pitomači i Slatini. Na prigodnoj svečanosti uz ravnatelje, nastavnike i predstavnike Područne obrtničke komore, sudjelovali su i zamjenik župana Zvonimir Koić te predstavnik županijskog Upravnog odjela za društvene djelatnosti Zvonimir Kasumović.

            Uz podjelu svjedodžbi ovom prigodom dodijeljene su i godišnje nagrade koje zajednički dodijeljuju Virovitičko-podravska županija i Područna obrtnička komora najuspješnijim učenicima koji se školuju za obrtnička zanimanja i majstorima koji provode stručnu praksu. Dvije treće nagrade u pojedinačnom iznosu od 1.500,00 kn dobili su Katarina Pintarić učenica Srednje škole iz Pitomače i Damir Tomić, učenik Srednje škole „Stjepan Ivšić" iz Orahovice. Drugu nagradu u iznosu od 2.000,00 kn dobila je Brigita Sabo, učenica Industrijsko-obrtničke škole iz Virovitice, a prva nagrada u iznosu od 3.000,00 kn pripala je Martini Kovačec, učenici Industrijsko-obrtničke škole iz Slatine. Drugu nagradu u iznosu od 2.000. 00 kn za najbolje provođenje stručne prakse dobio je vlasnik automehaničarskog obrta Slavko Moslavac iz Virovitice, a prvu nagradu u iznosu od 3.000,00 kn dobila je vlasnica ugostiteljskog obrta Slavica Horvat, majstor slastičar iz Virovitice.

 

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.