Oprostila se mr. Olga Lui

  Novosti         08.02.2010.
Oprostila se mr. Olga Lui

Stručni suradnici HOK-a zaduženi za poslove obrazovanja, imali su 5. veljače 2010. u Zagrebu sastanak na kojem su iskoordinirali aktivnosti za ovu godinu. Analizirani su dosadašnji poslovi na području licenciranja i provođenja praktične nastave, pomoćničkih i kontrolnih ispita, promocije upisa te stipendiranja naučnika. Također su utvrđena prioritetna područja, ciljevi, metode, aktivnosti i nužni resursi za daljnje poboljšanje kvalitete ovog sustava obrazovanja, a govorilo se i o sektorskim vijećima i Hrvatskom kvalifikacijskom okviru.

Nakon radnog dijela sastanka održana je skromna svečanost na kojoj se od svojih suradnika službeno oprostila dosadašnja šefica Odjela za obrazovanje mr. Olga Lui, radi odlaska u mirovinu. U ime svih suradnika riječi zahvale i prigodan poklon gđi. Lui uputio je Franjo Petrić, savjetnik za obrazovanje iz Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije.

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.