Objavljena odluka o dodjeli sredstava za nabavku gospodarskih cestovnih „eko" vozila

  Novosti         08.09.2010.

Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture objavilo je rezultate natječaja kojim se cestovnim prijevoznicima odobravaju sredstva Fonda  za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost kao subvencija pri nabavci novih vozila u cilju smanjenja emisije štetnih plinova.

Na natječaj kojeg su 18. lipnja 2010. raspisali Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture, pristiglo je 311 ponuda u kojima se tražila subvencija za nabavku novih cestovnih gospodarskih vozila sukladno Programu smanjenja emisije štetnih plinova za 2010. godinu. Odlukom direktora Fonda Vinka Mladinea odobrena su sredstva za 275 vlasnika vozila, kojima će nakon potpisivanja ugovora Fond isplatiti subvenciju u iznosu od 70.000,00 kn po vozilu malom i srednjem poduzetniku odnosno 50.000,00 kn po vozilu velikom poduzetniku. S područja Virovitičko-podravske županije, na žalost, prijavio se i dobio subvenciju samo jedan obrtnik - Marijan Vincek iz Slatine.

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.