Natječaj za javno prikupljanje ponuda za Program smanjenja negativnog utjecaja prometa na okoliš

  Novosti         23.06.2010.
           Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture i Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavili su 18. lipnja 2010. Natječaj za javno prikupljanje ponuda za Program smanjenja negativnog utjecaja prometa na okoliš. Programom se sufinancira nabavka vozila standarda EURO 5 odnosno zamjena ekološki neprihvatljivih vozila standarda EURO 0, 1, 2 i 3. Po jednom vozilu obrtnici i manji poduzetnici mogu dobiti do 70.000,00 kn, a veći poduzetnici do 50.000,00 kn, s time da svaki licencirani prijevoznik može tražiti zamjenu najviše 5 navedenih vozila u jednoj godini odnosno sveukupno 10 iz toga Programa. Rok za dostavu ponuda je 30 dana od dana objave.
            Za svoje članove-prijevoznike i njihove vozače Hrvatska obrtnička komora organizira u svojim prostorijama u Zagrebu, Ilica 49/II, 28. lipnja 2010. stručno predavanje o vođenju evidencije radnog vremena mobilnih radnika. Ova edukacija je besplatna, a osim u Zagrebu predavanje na navedenu temu obavit će se tijekom godine i u drugim mjestima odnosno regijama.
            U vezi obje novosti sve detaljnije informacije prijevoznici mogu dobiti u matičnim udruženjima obrtnika.

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.