Na kolegiju tajnika predstavljeni Programi poticaja i mjere Vlade

  Novosti         17.03.2010.
Na kolegiju tajnika predstavljeni Programi poticaja i mjere Vlade

Na kolegiju tajnika područnih obrtničkih komora, održanom 16. ožujka, predstavljen je Operativni plan poticanja malog i srednjeg poduzetništva za 2010. godinu te Mjere Vlade RH za oporavak gospodarstva uz prezentaciju programa HBOR-a. Programe potpora prezentirali su ravnateljica Uprave za malo gospodarstvo Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva Tihana Kraljić i ravnatelj Uprave za obrt MINGORP-a Darko Horvat. Rukovoditeljica Direkcije malog i srednjeg poduzetništva HBOR-a Jadranka Mršić Hebrang predstavila je kreditne programe i jamstva HBOR-a, čiji korisnici također mogu biti i obrtnici.

U drugom dijelu kolegija, predstavljene su najznačajnije komorske aktivnosti u proteklom razdoblju, a najavljene su i nadolazeće važnije aktivnosti vezane za organizaciju sajmova, obrazovanje, cehovske skupove kao i zakonodavne inicijative. Najvažniji događaj najavljuje se za ponedjeljak, 22. ožujka, kada će u HOK doći predsjednica Vlade Jadranka Kosor sa suradnicima, a tema sastanka će biti „Poslovanje obrtnika u vrijeme gospodarske krize“ s posebnim naglaskom na suzbijanju sive ekonomije.

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.