Hrvatska obrtnička komora organizira dva skupa vezana za poljoprivredu

  Novosti         15.01.2010.
Hrvatska obrtnička komora organizira dva skupa vezana za poljoprivredu
            U sklopu programa 15. Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede „VIROEXPO“, Hrvatska obrtnička komora će organizirati 2 skupa vezana za poljoprivredu.
 
            Prvo će se 21. siječnja u prostorijama Područne obrtničke komore u Virovitici održati sjednica Ceha poljodjelstva i slatkovodnog ribarstva HOK-a u proširenom sastavu, uz sudjelovanje Stjepana Mikolčića, državnog tajnika iz Ministarstva poljoprivrede, Miljenka Rakića, ravnatelja Ureda za poljoprivredu, Zdravka Dijakovića, zamjenika virovitičko-podravskog župana, Ljubice Kravarščan, predstavnice Hrvatskog zavoda za poljoprivredno-savjetodavnu službu, Mirele Šarić, poljoprivredne inspektorice i članova Ceha poljodjelskog obrta područne obrtničke komore.
 
            Drugi dan, tj. 22. siječnja nakon svečanog otvaranja, na sajamskom prostoru će se s početkom u 13,30 sati održati okrugli stol na temu „Aktualno stanje u poljoprivredi“, gdje će se u raspravu osim navedenih dužnosnika i članova obrtničkih cehova uključiti poljoprivredne tvrtke te obiteljska poljoprivredna gospodarstva.

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.