Agro Arca 2012 - Sajam inovacija u Slatini

  Novosti         15.03.2012.
Agro Arca 2012 - Sajam inovacija u Slatini

Udruga inovatora Hrvatske (UIH) i grad Slatina u suorganizaciji s Hrvatskom zajednicom tehničke kulture, Virovitičko - podravskom županijom, Hrvatskom obrtničkom komorom - Obrtnička komora Virovitičko - podravske županije, Hrvatskom gospodarskom  komorom - Županijska komora Virovitica i IFIA - Međunarodna federacija nacionalnih saveza inovatora organiziraju 5. MEĐUNARODNI SAJAM INOVACIJA, EKO IDEJA, PROIZVODA I TEHNOLOGIJA U POLJOPRIVREDI I PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI AGRO ARCA 2012 u Slatini od 4. - 6. svibnja 2012. godine.

Održavanje AGRO ARCA 2012 u Slatini ujedno je poticaj i poziv poslovnim ljudima iz Hrvatske i inozemstva radi spoznaja o dosezima naših tvrtki, poduzetnika, akademske zajednice, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, zadruga, obrtnika  u korištenju i primjeni visokih tehničkih - tehnoloških  normi s kojima ta proizvodnja može uspješno konkurirati na globalnom tržištu.

Dan uoči održavanja  sajma AGRO ARCA 2012 održati će se međunarodna konferencija EUROPSKI DAN AGRO - EKO INOVACIJA u suorganizaciji s Državnim zavodom za intelektualno vlasništvo na Pustari Višnjica s početkom u 9,30 sati.

U sklopu sajma biti će predstavljeni i najnoviji proizvodi tvrtke KENWOOD i De Longhi.

Ove godine pod stručnim vodstvom certificiranog dizajnera slastica Kristijana Kodrića u sklopu sajma organiziran je i TORTAfest - natjecanja slastičara profesionalaca,amatera i učenika strukovnih škola koja svoja znanja tek trebaju steći.

Uz slatki program za vas smo organizirali i onaj slani u kojem će prezentirati tradicionalna jela i pića Virovitičko - podravske županije.

Kao i svake godine i ove smo se pobrinuli da ispred izložbene hale uživate u ukusnom fiš - paprikašu i čobancu.

Veselimo se što ćemo se družiti i ove godine s ciljem da inovativne proizvode i ideje povežemo, komercijaliziramo, plasiramo na tržište i time unaprijedimo poslovanje svih nas!

 

Više informacija možete vidjeti na http://www.agro-arca.com.hr/

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.