8. Vinkovački jesenski sajam gospodarstva i obrtništva

  Novosti         20.09.2010.
8. Vinkovački jesenski sajam gospodarstva i obrtništva

U organizaciji Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije na 8. Jesenskom sajmu gospodarstva i obrtništva, koji se od 17. do 19. rujna 2010. održao na sportskom prostoru „Lenije“ u Vinkovcima, predstavilo se 8 obrta: ASEL, FABIJANAC-PLAST i VAŠAREVIĆ iz Slatine, D-H PLASTENICI i PREPELEC-BOTKOVIĆ iz Pitomače, JAMBREŠIĆ iz Nove Bukovice, LAR iz Orahovice i NAĐ iz Lukača. Na štandu su izloženi proizvodi iz područja elektronike, prerade gume i plastike, poljoprivrede i prehrane, a putem promidžbenih materijala posjetitelji su informirani i o predstojećoj Županijskoj izložbi i ocjenjivanju meda te Međunarodnom sajmu „Viroexpo“. Sajam je u nazočnosti Vukovarsko-srijemskog župana Bože Galića, predstavnika gospodarskih i obrtničkih komora, raznih udruga i izlagača, svečano otvorio gradonačelnik Vinkovaca dr. Mladen Karlić.

 

                Kako je kišovito vrijeme utjecalo na reduciranje programa održavanja ostalih manifestacija „Vinkovačkih jeseni“ tako je isto utjecalo i na smanjenje broja posjetilaca sajma. Ipak, za poznati kvalitetni med s Papuka, pitomačke proizvođače plastenika i Aselov solarni sustav grijanja, pokazan je interes na razini prethodnih godina.

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.